Daily-Cieux maakt er elke dag iets creatYves van
Bij Daily-Cieux in Hemiksem hebben we een maandmenu met heerlijke en gevarieerde gerechten. Chef-kok Yves bereidt deze gerechten met verse seizoensgebonden ingrediënten. Op die manier kunnen we u als klant altijd garanderen dat u kunt genieten van vers bereide maaltijden. Elke maand stellen we een nieuw aangepast menu samen, bestaande uit verschillende gevarieerde gerechten die niet alleen voedzaam en gezond zijn, maar ook gewoon heel lekker.
Elke maaltijd kost 9 euro per stuk.
Bent u allergisch of lust u iets niet, dan werken we graag iets persoonlijk voor u uit.
Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van ons actuele maandmenu.
Geniet nu van al het lekkers dat ons maandmenu te bieden heeft.
Opgelet: bestellingen moeten 1 week op voorhand geplaatst worden!
De leveringen gebeuren de dag ervoor in de namiddag. De maaltijden zijn koud, men moet ze enkel nog opwarmen in de microwave of oven.
Plaats uw bestelling bij Daily-Cieux in Hemiksem en laat uzelf verrassen door het culinaire talent van chef-kok Yves.
Maandmenu
MEI
Woensdag 1 mei
pasta met chipolata, champignons, spinazie en spek in een kruidenkaassausje
Donderdag 2 mei
lenteovenschotel met gehaktballetjes
Vrijdag 3 mei
zalm met boontjes, zoete aardappel in diabolique
Zaterdag 4 mei
spiering in peperroomsaus, groentjes en patatjes uit de oven
Maandag 6 mei
nasi goreng met kip
Dinsdag 7 mei
boomstammetje met puree en boontjes in tomatensaus
Woensdag 8 mei
pasta met kip, andijvie en courgette in een romige saus
Donderdag 9 mei
braadworst in ajuinsaus en waterkerspuree
Vrijdag 10 mei
tongrolletjes in wittewijnsaus met preipuree
Zaterdag 11 mei
lentehutsepot
Maandag 13 mei
gehaktballetjes in een bechamelsaus, prei en patatjes
Dinsdag 14 mei
varkenshaasje in jagersaus met gebakken patatjes
Woensdag 15 mei
spaghetti bolognaise
Donderdag 16 mei
vol au vent met puree
Vrijdag 17 mei
vispannetje in een peterselie-dillesausje met puree
Zaterdag 18 mei
kipfilet met patatjes en homemade appelmoes
Maandag 20 mei
gehaktballekes met kriekskes
Dinsdag 21 mei
pompoenpuree met braadworst in een heerlijk sausje
Woensdag 22 mei
vlinderpasta in peterseliepesto, scampi en fijngesneden groentjes
Donderdag 23 mei
gevulde paprika met rijst in mediterraanse tomatensaus
Vrijdag 24 mei
scampi met gebakken patatjes in Pernod saus en fijne groentjes
Zaterdag 25 mei
homemade lasagne
Maandag 27 mei
asperges à la flamande met patatjes
Dinsdag 28 mei
kipfilet in een dragonsausje, fijne groentjes en bieslookpuree
Woensdag 29 mei
penne merguez in een mediterrane tomatensaus
Donderdag 30 mei
stoofpotje van kip op Provençaalse wijze met rijst
Vrijdag 31 mei
ovenschotel met vis